Banen afhangen / huren

Leden: Padel- of tennisbaan afhangen
Tennis- en Padelclub Alkmaar gebruikt de KNLTB ClubApp, waarmee alle banen op afstand kunnen worden gereserveerd. Er is ook de mogelijkheid om via deze site af te hangen. Klik rechtsboven op Mijn Club , log in en ga naar het tabblad Baan afhangen. Voor meer uitleg over de KNLTB ClubApp ga je naar  https://www.tpalkmaar.nl/communicatie.

Regels reserveringen
De regels voor het reserveren van de tennis en padelbanen zijn vastgelegd in het online reserveringsysteem.
Op werkdagen kan er op piektijden (18:00 - 22:00 uur) maximaal 1 baan worden gereserveerd op smashcourt en padel. In het weekeinde zijn de piektijden van 9:00 tot 14:00 uur.
In de avonduren (vanaf 17:00 uur) dient er met minimaal 4 personen op de padelbanen gespeeld te worden.
Omdat het fysieke afhangbord niet meer in gebruik is, is het bevestigen aan het bord niet meer nodig. Deze bevestiging was wenselijk omdat er soms reserveringen gedaan werden zonder dat de spelers kwamen opdagen. Wij vragen spelers om reserveringen te annuleren als er besloten wordt (bijv. vanwege het weer) om toch niet te gaan padellen of tennissen. Bedenkt aub dat de lichten gekoppeld zijn aan de reservering en het is gewoon zonde als het licht voor niets brandt.
Als dit geconstateerd wordt, worden de spelers er op aan gesproken en er kunnen ook maatregelen getroffen worden bij herhaalde problemen. Het is ons opgevallen dat er soms door leden 2x achter elkaar digitaal wordt afgehangen (vooral bij padel en smashcourt), dit is niet de bedoeling! De reden dat dit digitaal wel mogelijk is, is omdat we de leden de kans willen geven om wel zowel tennis als padel op 1 avond te kunnen spelen, of bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds. We willen jullie dan ook vragen om rekening te houden met de volgende punten: Reserveer digitaal niet 2x achter elkaar een tennisbaan of een padelbaan (Bijvoorbeeld 19.00-20.00 & 20.00-21.00 is niet toegestaan). Achter elkaar een tennis- en padelbaan (of andersom) digitaal reserveren is wel toegestaan (Bijvoorbeeld tennisbaan 19.00-20.00 & padelbaan 20.00-21.00) Het is ook prima om overdag en 's avonds digitaal een baan te reserveren, zorg dat er dan minstens 3 uur tussen de aanvangstijden zitten. Het bestuur, beheerder en trainers zullen dit in de gaten houden en leden daarop aanspreken als het wel voor zal komen. 

Niet-leden: Padel- of tennisbaan huren

Niet-leden kunnen via www.meetandplay.nl of via de App Meet & Play (Android en Apple) tennis- en padelbanen bij ons huren. Wijzigingen tot 24 uur voor aanvang kan je doorgeven aan [email protected]

Verhuur voor scholen en bedrijfsevenementen

Hiervoor kunnen afspraken gemaakt worden. Neem hiervoor contact op met Roland op de Weegh ([email protected]).

Introducees

Leden kunnen maximaal 5 keer per jaar een introducee mee laten spelen.

  • De kosten bedragen €10 per persoon.
  • Met de ClubApp kan een introducee worden toegevoegd en betaald worden.

Beleid padelbanen

Exclusief voor leden
Banen 1 en 4 (voorste banen) zijn altijd beschikbaar voor leden met uitzondering van competities, toernooien of andere gelegenheden. Dit laatste wordt bepaald door het bestuurslid Parkzaken (Roland op de Weegh).

Padellessen
Baan 2 is primair beschikbaar voor lessen; de betreffende tijden worden in overleg tussen trainers en bestuur in het afhangsysteem vastgelegd. Indien er geen les wordt gegeven, dan worden deze blokken beschikbaar gesteld aan leden en voor verhuur aan niet-leden. Er kan slechts op 1 padelbaan les gegeven worden (geen lessen op 2 banen tegelijk) tenzij het bestuurslid Parkzaken het wenselijk acht om dit bij uitzondering toe te staan.

Verhuur aan niet-leden (www.meetandplay.nl of via de KNLTB Match App)
Baan 2 en 3 is beschikbaar voor verhuur aan niet-leden (alle dagen van 09.00 uur tot 23.00 uur) maar ook voor leden.

Toernooien
In principe worden alle padelbanen gereserveerd. Er zal dan geen gelegenheid zijn voor vrijspelen, verhuur of les tenzij anders bepaald door de toernooicommissie of het bestuurslid Parkzaken.

Competities
Per team zijn er twee banen beschikbaar (primair banen 1 en 4). Als er één team thuisspeelt, dan is de starttijd 14.00 uur. Als er twee teams thuisspelen, dan gelden afwijkende regels (ieder team 2 banen of één team begint eerder dan het andere team). 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 512 5845

Sportpark de Bosmolen

Terborchlaan 315
1816 MH Alkmaar

KVK-nummer