ITF Alkmaar ($15.000)

Beleef het beste tennis tijdens de ITF World Tennis Tour in Alkmaar!

De ITF World Tennis Tour in Alkmaar maakt onderdeel uit van KNLTB Toptennis. Onder het motto ‘Beleef het beste’ zet de tennisbond in op meer zichtbaarheid en aandacht voor toptennis in Nederland. Dat gaat verder dan de prestaties van Kiki Bertens en Robin Haase. Onder KNLTB toptennis vallen gecertificeerde tennisscholen, spelers en evenementen, van Davis Cup, Fed Cup, ABN AMRO WTT Rotterdam en Libéma Open in Rosmalen tot de NK, Eredivisie Heren/Gemengd en dus ook de ITF World Tennis Tour.

Technisch directeur Jacco Eltingh: “We willen de impact van het Nederlandse toptennis vergroten door structurele verbetering van de prestaties, daar werken we hard aan. Maar onze ambitie reikt verder dan dat. We zullen het hele jaar door op alle toptennis evenementen in Nederland meer tennisbeleving creëren voor de fans, zowel langs de baan als online. Met een grotere betrokkenheid van fans, spelers, tennisverenigingen en tennisscholen en het verbinden van onze partners en bedrijven kunnen we het enthousiasme voor tennis vergroten, zowel nationaal als regionaal. Tijdens de ITF World Tennis Tour in Alkmaar zien we zowel nationale- als internationale spelers in actie, ook dat is toptennis en dat inspireert andere tennissers het beste uit zich zelf te halen. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in Alkmaar. Kom langs en beleef het beste tennis of volg toptennis op www.tennis.nl/toptennis!”

Sinds 2019 is Tennis- en Padelclub Alkmaar gastheer van de ITF World Tennis Tour Alkmaar. Er helpen veel vrijwilligers van de club mee om het toernooi goed te laten verlopen. Het evenement is gratis te bezoeken en we hopen je dan ook tijdens deze week te zien. 

Het ITF Alkmaar toernooi vindt plaats van 23 juni tot en met 30 juni 2024. 

Informatie over ITF Alkmaar is beschikbaar op de website www.itfalkmaar.nl.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 512 5845

Sportpark de Bosmolen

Terborchlaan 315
1816 MH Alkmaar

KVK-nummer