Tenniskids toernooien

Jaarlijks worden er meer dan 300 Tenniskids toernooitjes georganiseerd. Tijdens deze toernooitjes voor kinderen tot en met 12 jaar draait het vooral om plezier maken. Kinderen ontmoeten kinderen van andere verenigingen en leren door het spelen van Tenniskids toernooitjes steeds beter tennissen. Het maakt niet uit of je al lang tennist of net begonnen bent; de Tenniskids toernooitjes zijn er voor iedereen!

Rode, Oranje en Groene toernooitjes
In de weken dat er geen competitie is, organiseren veel KNLTB-verenigingen een Tenniskids toernooitje. Deze Tenniskids toernooitjes maken onderdeel uit van het Tenniskids programma. Tenniskids bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten, zodat kinderen zo snel mogelijk het spel leren te spelen. Voor de allerjongste jeugd is er Tenniskids Blauw. Daarna stroom je door naar Rood, Oranje en uiteindelijk Groen. Ook de Tenniskids toernooitjes zijn ingedeeld op basis van deze kleuren; er zijn Tenniskids Rood, Tenniskids Oranje en Tenniskids Groen toernooitjes. De Tenniskids Rode en Oranje toernooitjes zijn vaak eendaagse toernooitjes, terwijl de Groene toernooitjes meestal over meerdere dagen verspreid zijn.

Tenniskids toernooien bij Tennis- en Padelclub Alkmaar

IMK POPPARTY
In 2023 zal alweer de 3e editie van dit evenement plaatsvinden, op vrijdag 11 augustus. Voor de inschrijflinks zie de pagina over alle jeugdevenementen. 


 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 512 5845

Sportpark de Bosmolen

Terborchlaan 315
1816 MH Alkmaar

KVK-nummer