Onze Ereleden

De Algemene Ledenvergaderingen van Tennis- en Padelclub Alkmaar (en voorgangers) hebben de volgende Ereleden benoemd (in volgorde van benoemingen):

Alie Krom-Koel (erelid sinds 1965)
Alie was vanaf het begin in 1946 tot aan 1965 respectievelijk secretaris en penningmeester. Daarnaast was ze zeer actief betrokken in het KNLTB district Noord Holland Noord.

Hein Bottinga (erelid sinds begin jaren '70)
We weten niet exact wanneer Hein erelid werd. Hein was een grote aanjager van de fusie tussen TC Inside en TC Set in zijn hoedanigheid als voorzitter van de overkoepelende Alkmaarse sportraad. Hein was een groot fan van de jeugd en daarbij actief betrokken. Hein is ook de naamdrager van de beker voor de “Vrijwilliger van het jaar” (de Bottinga Bokaal).

Tineke de Heer Kloots (erelid sinds 1976)
Tineke deed ongelooflijk veel voor de tennisclub en met name voor de jeugd. Zo zat ze jarenlang in de jeugdcommissie en voor haar voortreffelijke werk werd ze beloond met het eerste Erelidmaatschap van TC Alkmaar.

Piet Wassink (erelid sinds 1985)
Tussen 1976 en 1984 was Piet de grote aanjager voor de verhuizing van Tennispark De Hout naar het Tennispark De Bosmolen. Door zijn niet aflatende inzet en vele gesprekken met gemeente, banken, leden, sportraad, en diverse andere instanties werd het nieuwe park een realiteit. Onder zijn leiding kon TC Alkmaar doorgroeien tot de grootste tennisclub van Alkmaar met bijna 1.300 leden.

Henk de With (erelid sinds 1987)
Henk was jarenlang het financiele geweten van TC Alkmaar in zijn hoedanigheid als penningmeester. Vele jaren heeft hij dit in grootste samenwerking met ons andere erelid Piet Wassink gedaan. Mede door zijn enorme inzet konden de eerste stappen gezet worden op weg naar een volledige privatisering van het tennispark De Bosmolen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 512 5845

Sportpark de Bosmolen

Terborchlaan 315
1816 MH Alkmaar

KVK-nummer