SeniorPlus Archief

2019

De SP-commissie heeft de deelnemers middels een email bedankt voor deelname aan het 2019 toernooi. Ondanks dat er slechts 28 deelnemers waren kan gesproken worden van een gezellig eendags SeniorPlus event 2019.  Het was acceptabel tennisweer en kon na afloop nog gebruik worden gemaakt van het terras. We konden dit jaar 2 nieuwe deelnemers begroeten. 17 spelers kwamen van buiten TC Alkmaar. 

Dit jaar was er weer de mogelijkheid om in te schrijven voor 2 partijen in plaats van de gebruikelijke 3. Dit voorziet in een behoefte, want er waren 12 inschrijvingen. Er gingen 4 prijswinnaars met een beker(tje) als aandenken naar huis op basis van de meeste gewonnen games (voor op de schoorsteenmantel?). De winnaars waren: Linda Poelsma, John Bosman, Tony Heldoorn en Ed Wanders.  Door het afscheid van Ina Lengers en Mieke Vierkant uit de SeniorPlus commissie moet de commissie worden aangevuld om weer een eendagstoernooi te organiseren. Daarom is het nog niet mogelijk om een nieuwe datum voor 2020 alvast door te geven.

2018

Het eendags SeniorPlus event 2018 is donderdag 4 oktober met 48 deelnemers gespeeld. De weersvoorspelling zat er helaas een beetje naast, maar het was prima tennisweer. We konden dit jaar 10 nieuwe deelnemers begroeten. 18 spelers kwamen van buiten TC Alkmaar.

Dit jaar was er weer de mogelijkheid om in te schrijven voor 2 partijen in plaats van de gebruikelijke 3. Dit voorziet in een behoefte, want er waren 20 (vorig jaar 12) inschrijvingen. Er gingen 4 prijswinnaars met een beker(tje) als aandenken naar huis op basis van de meeste gewonnen games (voor op de schoorsteenmantel?). De winnaars waren: Jacinta Hoogland, Bart Spee, Loes Zorge en Arie Groeneveld. Arie maakte daarmee zijn reeks overwinningen van 35, 39 en nu 48 gewonnen games compleet. Gelukkig toch ook enkele onverwachte namen, waarmee het loterijkarakter van de loting bleek.

2017

Het eendags SeniorPlus event 2017 is donderdag 5 oktober onder net acceptabele tennisomstandigheden met 48 deelnemers gespeeld. Dankzij een forse dweilploeg konden 2 gravelbanen net op tijd weer bespeelbaar gemaakt worden.

We konden dit jaar 14 nieuwe deelnemers begroeten. 20 spelers kwamen van buiten TC Alkmaar.
Dit jaar was er de mogelijkheid om in te schrijven voor 2 partijen in plaats van de gebruikelijke 3. Dit voorzag in een behoefte, want er waren 12 inschrijvingen. Wel gingen er nu 6 prijswinnaars met een beker als aandenken naar huis op basis van de meeste gewonnen games (voor op de schoorsteenmantel?). De winnaars waren: Nico Abbink, Wil Bosch, Arie Groeneveld, Marijke Krumperman, Job Rus en Jolanda Pijnacker. Enkele bekende namen, waarmee het loterijkarakter van de loting minder wordt.

2016

Het eendags SeniorPlus event 2016 is donderdag 6 oktober weer onder uitstekende tennisomstandigheden en goed terrasweer met 44 deelnemers gespeeld. We konden dit jaar 18 nieuwe deelnemers begroeten. 21 spelers kwamen van buiten TC Alkmaar.
Dit jaar heeft de SP-cie besloten de 2 dames en 2 heren met de meeste gewonnen games van beide groepen een beker (voor op de schoorsteenmantel?) als aandenken te geven. De winnaars waren: Jolanda Pijnakker (ook in 2015) met 33 games, Martine van 't Ent 34 games, Willem Hoeben met 35 games en Johan Koopmanschap 32 games.

 

2015

Het eendags Senior Plus event 2015 is donderdag 1 oktober weer onder uitstekende tennisomstandigheden en goed terrasweer met 46 deelnemers gespeeld.We konden dit jaar 9 nieuwe deelnemers begroeten. 20 spelers kwamen van buiten TC Alkmaar.

Dit jaar heeft de SP-cie besloten de 4 dames en heren van de eerste en tweede prijs te laten loten voor de volgorde om een keuze te maken uit de door de winkeliers van het winkelcentrum De Hoef beschikbaar gestelde prijzen. De 1e prijs winnaars waren: Linda Poelsma, Tony Heldoorn, Arie Groeneveld en Jan Pijlman. De 2e prijswinnaars waren: Jolanda Pijnacker, Marjolein de Groot, Engel Tuyn en Günther Schmidt.

2014

Het eendags Senior Plus toernooi 2014 is donderdag 2 oktober weer onder uitstekende tennisomstandigheden en goed terrasweer met 67 deelnemers gespeeld. We konden dit jaar 19 nieuwe deelnemers begroeten. 35 spelers kwamen van buiten TC Alkmaar, met recht een open SeniorPlus toernooi! 

 
Ook dit jaar heeft de SP-cie weer besloten de 4 dames en heren van de eerste prijs uit de twee speelgroepen te laten loten om de door de ABN-AMRO Alkmaar beschikbaar gestelde hoofdprijs:
2 VIP-kaartjes voor het 2014 ABN-AMRO toernooi in Rotterdam.
De winnaar bleek E Jan Pijlman van Deuce TV uit Texel te zijn. Een terechte winnaar, want dat was tevens het hoogst aantal games van de dag. De andere winnaars: Jolanda Pijnacker, José van Gurp en Josko Vuskovic (1e prijzen) en Joke Groot, Joke Noorda, Enna van Ravensteijn, Martine Westerhuis, Nico Abbink, John van Kempen, Jan Minholts en Renée van de Sanden, met scores boven de 20 games mogen natuurlijk niet onvermeld blijven.

2012

2010

2009

2008

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 72 512 5845

Sportpark de Bosmolen

Terborchlaan 315
1816 MH Alkmaar

KVK-nummer